Engleski jezik

U vrtiću Mudrica i Dobrica, svesni smo zastupljenosti i neophodnosti engleskog jezika. Engleski danas je kao latinski nekada – univerzalni jezik modernog doba. Savremeni život i obrazovanje podrazumeva i neprekidno usvajanje i usavršavanje engleskog jezika, i mi u PU Mudrica i Dobrica smo to prepoznali i napravili svakodnevni program nastave engleskog jezika za našu decu. Stalno zaposleni profesor engleskog jezika sprovodi nastavu organizovanu u tri grupe prema uzrastu:

Predškolski I – Happy Hearts Starter (3 godine)
Predškolski II – Happy Hearts 1 (4 godine)
Priprema za buduće školarce – Happy Hearts 2 (5-6
godina); Publik Praktikum ( Engleski kroz igru do znanja)

Važno je napomenuti da prema savremenim logopedsko-didaktičkim principima, deca koja su ovladala dovoljno srpskim jezikom, mogu da pohađaju nastavu engleskog.
Kroz igru i zabavu, u malim grupama, prateći audio-vizuelne zapise, usvajanje novih sadrzaja postaje interesantnije i jednostavnije.
Primenjujući metode renomirane britanske izadavačke kuće Express Publishing – Happy Hearts, deca u opuštenoj atmosferi usvajaju prve reči, pesmice i zvuke engleskog jezika.
S obzirom na svakodnevnu zastupljenost engleskog jezika u našem vrtiću, sa ponosom možemo da kažemo da je PU Mudrica i Dobrica bilingvalni vrtić!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *